SITOTEHNIKA
::::::
 

Ситопечат | Тампон | Топъл печат | UV |Машини |Оборудване |Статии |Форум

Untitled Document
111111111
111111

Информация

 
:::

Текстилен печат

Ситопечатна форма

Графичен печат

Въпроси и отговори за ситопечатно оборудване

11111111
11111

Новини

 
:::

Машини за топъл печат

Машини за топъл/gold/ печат.

Клишета

Рамки

Тунелни сушилни

Kонвейрни сушилни за директен и трансферен печат.

Ръчни принтери с размер 50 х 70

Ситопечатни машини

Малкия ръчен принтер на Ситотехника е идеално решение за малкия бизнес.

Карусели за печат на фланелки

За контакти: София, ул.Лепенец 25, тел.8477763, виж на картата>>> email: info@sitotehnika.com
Български знамена
 
1111111
ulano emulsions and films
 
Директни емулсии

FX88 - Синя, издръжлива на големи тиражи универсална емулсия. Подходяща за всякакви солвентни мастила от визитки до емайл. Комплект с диазо сензибилизатор на прах. Подходяща и за нискоинтензивни източници на светлина.

569 - пурпурна емулсия с високо съдържание на твърдо вещество за солвентни(с разтворители) мастила. Идеална за висококачествен и високотиражен печат. Използва се както високо интензивен так и с нискоинтензивен източник на светлина. Комплект с диазо сензибилизатор на прах.

569 FAST - виолетова емулсия с много високо съдържание на твърдо вещество за солвентни(с разтворители) мастила. Изисква половината от времето за експонация на 569. Идеална за висококачествен и високотиражен печат. Исползва се както високо интензивен так и с нискоинтензивен източник на светлина. Комплект с диазо сензибилизатор на прах.

PROCLAIM - Диазо фото-полимерна универсална двукомпонентна емулсия. Нова съвременна формула (dual cure) многофункционална, много добри краища на шаблона и добра резистентност към всички видове мастила. Високо съдържание на твърдо вещество (37%) = перфектен устойчив шаблон. Подходяща за графичен, полутонов, текстилен, промишлен печат. Синя на цвят - зеленикава когато се очувстви и отново синя на местата който са експонирани

TZ - Синя диазо емулсия предназначена за водно разтворими и пластизолни мастила. Отлично прилепване към нишките на ситата (дори и на ниски номера с по-дебела нишка), превъзходен детайл, добра резистентност към вода, голяма издръжливост и към по-груби платове, лесно възстановяване на ситата след уптреба.

TZ/CL Също като TZ, но неоцветена за по-лесно напасжане при многоцветни работи.


995 WR (925) - бледо-виолетова емулсия, има основните характеристики на TZ емулсията, но с по-високо съдържание на твърдо вещество и по-висока разрешаваща способност, проработка на крайщата на шаблона и по-висок диапазон. Шаблона е напълно водоустойчив и високотиражен. 995 WR комплоект с диазо-сензибилизатор във вид на сиропа за бързо и надеждно смесване. Препоръчва се за спортни и груби облекла.

RLX & RLX/CL - усъвършенствана, многоцелева, бързо експонираща, диазо-фотополимерна емулсия с шширок диапазон на експонация, великолепна пеоработка на краищата и висока разделителна способност. Съдържа висок процент твърдо вещество за много добра послойна структура на шаблона, добро покритие на ниски номера сита и бързо сушене. Има добра детайлност. Эмульсия имеет прекрасные кроющие способности, здравина и устойчивост към разтворители и водни мастила. Високо контрастното оцветяване на RLX облекчава контрола на качеството на шаблона преди печат.

QFX - готова за употреба с кратко време за експонация фотополимерна емулсия, разработена за полутонов и растерен печат на графични работи с разтворители. Емулсията има много висока разрешителна способност и благодарение на високото съдържание на твърдо вещество има изкл. проработка на краищата.

LX - 630 - универсаьна двукомпонентна директна емулсия с високо съдържание на твърдо вещество и отлична устойчивост на разтворители за изработване на шаблони за всякакъв графичен, полутонов, промишлен и текстилен печат.

 
 
Copyright © 2002-2007 Sitotehnika All rights reserved. Всички материали са собственост на Ситотехника. Публикуване само с разрешение от собственика. За контакт: тел.02/8477763 , 1517 София, ул. Лепенец 25, карта >>>